Afficher ce site en français | View this website in English

MAMMA MIA!

Dit evenement is afgelopen.

In Hasselt met Covid Safe Ticket

De voorstellingen in Trixxo Theater Hasselt vinden plaats met het Covid Safe Ticket. Zonder krijg je geen toegang tot de zaal.

Bars en foodstanden zijn geopend.

Heb je vragen hierover, dan kan je terecht in het online helpcenter.
Opgelet! Als je in Nederland woont, is een andere regeling- van toepassing.

5 stappen voor een vlotte toegang tot de zaal

Stap 1 – Download vooraf de CovidSafeBE-app

Haal je certificaten op en kijk na of de QR code zichtbaar is. Download de app.
TIP: Je kan gebruik maken van 2 gratis PCR testen voor reizen of het bijwonen van een evenement. Lees meer

Stap 2 – Plan je bezoek

We raden sterk aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer, de (elektrische) fiets of om te voet naar het evenement te komen.

Stap 3 – Kom op tijd

Meld je aan bij één van de checkpoints aan de zaal.

Stap 4 – Hou je documenten klaar

Hou de CovidSafeBE-app of je print van het certificaat met QR-code én je identiteitsbewijs klaar. Draag bovendien in de wachtrij aan de checkpoints je mondmasker en bewaar afstand.

Stap 5 – Ticketcontrole

Zorg dat je je tickets bij de hand hebt. Na de checkpoints kan je mondmasker af en hoef je de anderhalve afstand maatregel niet langer te respecteren. Je ticket wordt gecontroleerd aan de ingang van de zaal.

Hou deze pagina in de gaten voor meer nieuws en updates.

Bedankt voor je medewerking!

update 26.08.2021

——

Update 08.03.2021

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht de voorstellingen van MAMMA MIA!, initieel voorzien in maart en april 2020 en vervolgens verplaatst naar maart en april 2021, in Stadsschouwburg Antwerpen of Ethias Theater Hasselt, opnieuw te verplaaten.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht

Je vindt hier een overzicht van alle verplaatsingen en de nieuwe datums.

——

My my, just how much we’ve missed you!
MAMMA MIA! is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek!
Alle bekende ABBA hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

De Cast
Hoofdrollen zijn weggelegd voor Ann Van den Broeck (Donna), Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Govert Deploige (Harry) en Stany Crets (Bill). Deze werkelijk waanzinnige hoofdcast wordt aangevuld met een ensemble bestaande uit het beste wat de Vlaamse musicalwereld te bieden heeft.

Het Fenomeen
MAMMA MIA! is zonder twijfel een musicalsensatie. Wereldwijd haalde de musical al meer dan 60 miljoen bezoekers. Beide bioscoopfilms waren bovendien gigantische kaskrakers. Deep Bridge benadert zijn voorstellingen altijd met een gezonde dosis gekheid. Kwaliteit, beleving en het publiek staan centraal. Dat zal in deze versie van MAMMA MIA! niet anders zijn.

Het Verhaal
Sophie staat op het punt te trouwen op een mooi Grieks eiland en wil door haar vader worden weggegeven. Alleen is het niet duidelijk wie dat is. Ze nodigt drie voormalige liefdes van haar moeder Donna uit voor het huwelijksfeest. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als zangtrio.

‘MAMMA MIA!’ wordt in Vlaanderen geproduceerd door Deep Bridge in de Vlaamse taal met toestemming van Music Theatre International (Europe) en Auteursbureau ALMO.

——

Tickets 29, 39, 49, 59 en 74 (Golden Seat) euro voor shows tijdens de week 34, 44, 54, 64 en 79 (Golden Seat) euro voor shows tijdens het weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) Golden Seat is inclusief programmaboek per 2 personen.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 10.09.2021

Deuren - 18:40
Aanvang - 20:00

Trixxo Theater

za 11.09.2021

Deuren - 13:40
Aanvang - 15:00

Trixxo Theater

za 11.09.2021

Deuren - 19:10
Aanvang - 20:30

Trixxo Theater

zo 12.09.2021

Deuren - 13:40
Aanvang - 15:00

Trixxo Theater

zo 12.09.2021

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Trixxo Theater

In onze andere zalen

do 02.09.2021

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

vr 03.09.2021

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

za 04.09.2021

Deuren - 14:00
Aanvang - 15:00

Stadsschouwburg Antwerpen

za 04.09.2021

Deuren - 19:30
Aanvang - 20:30

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"MAMMA MIA!" wordt georganiseerd door Deep Bridge