Afficher ce site en français | View this website in English

Gene Thomas 2021

Een zeer succesvolle passage in ‘Liefde Voor Muziek’ (met oa. ook Regi, The Starlings, Andre Hazes, Karen Damen en Peter Vanlaet van Mama’s Jasje) en de release van een nieuw album ‘OmSINGELd’: meer had Gene Thomas niet nodig om zich ook nog eens te engageren tot één van zijn grotere solo concerten ooit. Op zaterdag 6 november 2021 staat Gene, omringd door een bende topmuzikanten, voor een avondvullend concert in Stadsschouwburg Antwerpen.

Gene Thomas, ook wel eens omschreven als ‘de Vlaamse Bon Jovi’, laat zo maar eventjes 3 CD’s (met in totaal 47 songs !) op Vlaanderen los. Met ‘omSINGELd’ verzamelt hij nieuwe songs, al zijn nummers uit ‘Liefde Voor Muziek’én een overzicht van alle singles die Gene solo uitbracht sinds het prille begin van z’n solocarrière.

Hij had hiervoor ook al de hand in een 30-tal Ultratop hits en is opvallend onopvallend al bijna 25 jaar in de Belgische (en Franse !) muziekscène aanwezig. Gene’s muziekproductie is schier oneindig. Regi’s huidige hitsingle ‘Kom Wat Dichterbij’ is ook van hem. Hhet werd dus tijd om het beste daarvan te presenteren op een daverend live concert.

In de slipstream van de release aanstaande vrijdag van dit 3 cd-album en het tv-programma wou Gene graag nog dit jaar een groots opgezet concert geven. Hij heeft echter het zekere voor het onzekere gekozen en de timing van dit concert aangepast aan de actuele situatie: in november 2021 zal de C-crisis voor velen herleid zijn tot een nare herinnering en is er plaats voor feesten en genieten van ’s mans beste werk. Gene zal zich helemaal in zijn sas voelen met zijn strakke begeleidingsband en in een voor deze gelegenheid speciaal opgezette productie. Hij wil van de avond bovendien een totaalbeleving maken (‘customer experience’, weet je wel) en zal van de infrastructuur van de Stadsschouwburg gebruik maken om ook zijn artwork (het campagnebeeld van het concert is er een voorbeeld van) tentoon te stellen. En de fans die echt iets speciaals willen beleven, kunnen bovendien een upgrade aankopen om de soundcheck van het concert exclusief mee te maken.

De ‘Soundcheck Party (enkel in Stadsschouwburg Antwerpen) omvat:

  • Soundcheck
  • Exclusief Gene Thomas artwork (genummerd)
  • cd Gene Thomas Ontvlambaar
  • Gene Thomas draagtas

Opgelet: In dit pakket is geen concertticket inbegrepen. Dit moet apart aangekocht worden. Toegang tot de ‘Soundcheck Party’ kan enkel met een geldig concertticket. Aanwezigheid op de soundcheck party inclusief een ‘Gene Thomas’-goodiebag kan voor 20 euro.

Tickets:
Antwerpen: € 22,40 (cat 3), € 28,00 (cat 2), € 33,60 (cat 1) en € 44,80 (golden seats)
Hasselt : € 44.80 – € 33.60- € 28
Gent: € 44.80 – € 33.60- € 28 – € 22.40

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

wo 09.03.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Trixxo Theater

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

za 06.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

za 12.03.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?