Afficher ce site en français | View this website in English

Niels & Wiels Live Niels Destadsbader & Miguel Wiels

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Hij werd de winnaar van Radio 2’s Zomerhit, met ‘Skwon Meiske’, kreeg zijn allereerste MIA, behaalde platina met zijn debuutalbum ‘Speeltijd’ en verzorgde op Werchter Boutique het voorprogramma van wereldster Robbie Williams. 2017 was voor Niels Destadsbader een jaar om in te kaderen. Maar ook 2018 ziet er veelbelovend uit. Een nieuw album is in de maak en ook zijn deelname aan het populaire VTM-programma Liefde Voor Muziek is in het voorjaar van 2018 te zien in vele huiskamers.

Niels deelt die liefde voor muziek al jaren met zijn trouwe kompaan en goede vriend Miguel Wiels. Na enkele jaren samen liedjes schrijven zijn ze nu klaar voor een volgende stap. Voor het eerst treden ‘Niels & Wiels’ samen op, en dat levert een avond vol fijne muziek, grappige verhalen en eerlijke vriendschap op. Een avond waar je absoluut bij wil zijn.

Kaarten kosten 34, 39 en 46 euro.

Kalender

zo 20.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Theater

In onze andere zalen

wo 09.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

za 02.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Niels & Wiels Live - Niels Destadsbader & Miguel Wiels" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium