Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar plan je bezoek

OPGELET! De kaartverkoop voor voorstellingen in elk van onze theaters en arena’s gebeurt via Tele Ticket Service. De officiële verkooplink vind je ook altijd bij het evenement op de website van de zaal.

Tickets bestellen

Bestel je tickets uitsluitend via de officieel erkende kanalen. De officiële ticketkanalen voor evenementen in het Ethias Theater zijn Ethias Theater en Tele Ticket Service. Controleer dit altijd goed en let op voor malafide ticketverkopers.

Online

Surf via onze kalender naar het evenement van je keuze en klik op de ticketbutton om te reserveren! Makkelijk, handig en 24/24 uur beschikbaar!

Telefonisch

Tele Ticket Service

vanuit België: 070 345 345 (max. € 0,30/min.)
vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (€ 0,45/min.).
vanuit andere landen: +32 34 0000 34

Voor mensen met een handicap en/of rolstoelgebruikers

Bij de meeste evenementen wordt een rolstoelpodium of voorbehouden zone voorzien voor rolstoelgebruikers, zodat ook zij het evenement goed kunnen zien. Onze medewerkers in de zaal zullen je graag naar je plaats begeleiden.

Gelieve je plaatsen telefonisch aan te vragen op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en duidelijk te vermelden dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Of mail naar rolstoel@teleticketservice.com.

Specifieke vragen kan je stellen via info@ethias-theater.be.

Aan de kassa

Bij Ethias Theater Hasselt kan je vooraf ter plaatse geen tickets kopen. Alleen bij voorstellingen gaat de kassa één uur voor aanvang open voor tickets voor de voorstelling van de dag/avond zelf. Informeer je op voorhand of de voorstelling niet is uitverkocht. Gelieve er rekening mee te houden dat er geen bancontact aanwezig is ter plaatse. Er is wel een bancontactautomaat aanwezig buiten aan de hoofdingang van de Ethias Arena vlakbij.

Opgelet! Voor alle evenementen die vanaf 1 januari 2018 in verkoop zijn gegaan wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend bij aankoop van tickets aan de kassa.

Groepen

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groep een voorstelling bij te wonen? Dat kan! In de verschillende zalen van de Sportpaleis Group, waaronder ook Ethias Theater Hasselt, worden voor groepen vaak mooie kortingen aangeboden op vele voorstellingen. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar groepen@sportpaleisgroup.be.

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events

De op onze website vermelde ticketprijzen bij recent toegevoegde evenementen zijn de prijzen die je ook werkelijk betaalt bij een online bestelling. In deze prijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.

Zowel bij een online als bij een telefonische reservering heb je de keuze om je tickets als e-ticket of als papieren ticket toegestuurd te krijgen. Bij een papieren ticket worden wel nog supplementair verzendingskosten aangerekend.

Bij telefonische reserveringen moet je rekening houden met een bijkomende gesprekskost van 0,30 euro per minuut.

Bij aankoop van tickets aan de kassa betaal je 2 euro extra per ticket.

Voor een kleine meerprijs van 3 euro per ticket kan je een annuleringsverzekering afsluiten voor je complete reservering. Word je vlak voor het evenement geconfronteerd met een tegenslag waardoor je niet aanwezig kan zijn, dan krijg je dankzij deze verzekering je tickets terugbetaald.

Opgelet voor ticketfraude

Koop je tickets niet van malafide doorverkopers die tickets op de zwarte markt aan hogere prijzen aanbieden. Deze tickets zijn vaak vervalst. De code op deze tickets kan ongeldig zijn gemaakt, waardoor je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Klik hier voor info van de FOD Economie over doorverkoop van tickets

Klik hier voor een overzicht van malafide ticketdoorverkopers

Klik hier voor meer info over ticketfraude

Ben je het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Meld het hier.

Timing

Enkele dagen voor het evenement wordt de timing (opening deuren, opening zaal, verwacht einduur) online gezet onder Kalender bij het evenement op deze site.

Het theater opent de deuren een uur voor aanvang van de voorstelling. Je kan terecht in de foyer van het theater voor een snelle hap en een drankje. Je kan ook voorafgaand aan de show dineren in het restaurant naast het theater.

Contact

Adres

Ethias Theater
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Tickets

Zie Tickets bestellen.

Administratie

Kijk voor de meest gestelde vragen eerst even op de rubriek veelgestelde vragen.
Vind je daar geen antwoord op je vraag, mail dan naar info@ethiastheater.be.

Je kan de administratieve dienst van Ethias Theater Hasselt elke werkdag bereiken van 9.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur op het telefoonnummer 03 400 60 60, uit Nederland +32 3 400 60 60. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Pers

De Sportpaleis Group stelt haar zalen ter beschikking van verschillende organisatoren en is soms ook zelf organisator. Je kent ons eigen evenementenbedrijf PSE-Belgium o.a. van Night of the Proms (sinds 1985 in het Sportpaleis). Sommige theaterproducties worden dan weer door ons gepromoot via Sportpaleis Group Theaters.

Voor info over de optredens of voor persaccreditaties vragen wij om rechtstreeks bij de organisator/promotor zelf aan te kloppen. De naam van de organisator/promotor staat altijd vermeld bij het evenement op de website van de zaal.

Vragen over de Sportpaleis Group en haar zalen of over de eigen producties van PSE-Belgium en Sportpaleis Group Theaters kan je stellen via pers@sportpaleisgroup.be.