Afficher ce site en français | View this website in English

MAMMA MIA! hervat deze zomer

zondag 7 maart 2021 - 13:53

De hitmusical ‘MAMMA MIA!’ging op 7 maart 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen onder ruime belangstelling in première. Helaas gingen en paar dagen later de deuren van de theaters op slot en alle geplande voorstellingen werden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Nu, exact één jaar later, zijn de vooruitzichten voorzichtig positief en is er goed nieuws voor de 45.000 ticketkopers. Vanaf 30 juli hervatten we de voorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen. Daarna verhuist de feelgood musical met o.a. Evi Hanssen, Tinne Oltmans, Ann Van den Broeck, Johan Terryn, Govert Deploige en Stany Crets naar het Ethias Theater in Hasselt.

“In oktober vorig jaar hebben in Stadsschouwburg Antwerpen, volgens de toen geldende protocollen die de goedkeuring kregen van overheid en virologen, een aantal voorstellingen plaatsgevonden. Die voorstellingen zijn uiterst veilig en sereen verlopen, waarbij uiteraard de gezondheid van de bezoekers de allerhoogste prioriteit kreeg. Het spreekt voor zich dat de Sportpaleis Group en Deep Bridge ook in augustus met dezelfde maximale zorgzaamheid het aanwezige publiek zal behandelen”, klinkt het bij producent Deep Bridge.