Afficher ce site en français | View this website in English

Queen the Unique Symphonic Celebration

Het concert ‘Queen, the Unique Symphonic Celebration’ in Ethias Theater Hasselt wordt verplaatst naar zondag 1 mei 2022 om 19 uur

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich genoodzaakt om het concert ‘Queen, the Unique Symphonic Celebration’ initieel voorzien op 20 september 2021 en vervolgens verplaatst naar 14 maart 2021, opnieuw te verplaatsen. het concert zal nu plaatsvinden op zondag 1 mei 2022 om 19 uur (!).

Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Update 29.12.2020

——

Het concert ‘Queen, the Unique Symphonic Celebration’ in Ethias Theater Hasselt wordt verplaatst naar zondag 14 maart 2021 om 18 uur

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om ‘Queen, the Unique Symphonic Celebration’ op zondag 20 september 2020 te verplaatsen naar zondag 14 maart 2021 om 18 uur in Ethias Theater Hasselt.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Update 26.08.2020

——

Heb je genoten van de film? Dan ga je helemaal weg zijn van het concert … Queen ! The Unique Rock-Symphonic Celebration

Sluit je ogen. Je hoort 35 rasechte rockmuzikanten, de stem van Freddie, ontketende koorzangers… Open je ogen en je ziet : Michael Kluch die Freddie Mercury is. Zelfde fysiek, zelfde stem, zelfde talent…..

Niet zomaar een concert, maar een eerbetoon, een feest … Gitaren, drums, keyboard, maar ook violen, cellos en koperwerk blazen leven in dit buitengewone oeuvre. Van rock tot opera.

Michael Kluch heeft de presence en al de gestes van Freddie, die op magistrale wijze tot leven wordt gebracht in de film “Bohemian Rapsody”. Het nummer wordt door Kluch trouwens samen met een verbluffend koor op schitterende wijze vertolkt!

Voor de beroemde special effects van deze mythische groep worden alle registers opengetrokken : rook, mist, pyrotechniek voor een waarachtig visueel en muzikaal vuurwerk !

Dans en zing mee op de tonen van We Will Rock You, The Show Must Go On, Radio Ga Ga, Bohemian Rapsody, I Want it All, A Kind of Magic, Another One Bites the Dust, Killer Queen, Bicycle Race, Barcelona in duet en al de andere. Een twee uur durende show met alle hits !

Tickets kosten 32, 39, 49 en 55 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 01.05.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:00
Aanvang - 19:00

Ethias Theater

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Queen the Unique Symphonic Celebration" wordt georganiseerd door Classical Productions