Afficher ce site en français | View this website in English

Queen the Unique Symphonic Celebration

Heb je genoten van de film? Dan ga je helemaal weg zijn van het concert … Queen ! The Unique Rock-Symphonic Celebration

Sluit je ogen. Je hoort 35 rasechte rockmuzikanten, de stem van Freddie, ontketende koorzangers… Open je ogen en je ziet : Michael Kluch die Freddie Mercury is. Zelfde fysiek, zelfde stem, zelfde talent…..

Niet zomaar een concert, maar een eerbetoon, een feest … Gitaren, drums, keyboard, maar ook violen, cellos en koperwerk blazen leven in dit buitengewone oeuvre. Van rock tot opera.

Michael Kluch heeft de presence en al de gestes van Freddie, die op magistrale wijze tot leven wordt gebracht in de film “Bohemian Rapsody”. Het nummer wordt door Kluch trouwens samen met een verbluffend koor op schitterende wijze vertolkt!

Voor de beroemde special effects van deze mythische groep worden alle registers opengetrokken : rook, mist, pyrotechniek voor een waarachtig visueel en muzikaal vuurwerk !

Dans en zing mee op de tonen van We Will Rock You, The Show Must Go On, Radio Ga Ga, Bohemian Rapsody, I Want it All, A Kind of Magic, Another One Bites the Dust, Killer Queen, Bicycle Race, Barcelona in duet en al de andere. Een twee uur durende show met alle hits !

Tickets kosten 32, 39, 49 en 55 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 01.05.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Trixxo Theater

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Queen the Unique Symphonic Celebration" wordt georganiseerd door Classical Productions