Afficher ce site en français | View this website in English

The Roy Orbison Story

Op algemeen verzoek van de fans en na eerder succes in ons land komt Barry Steele in 2019 terug naar België. Dit keer doet hij Ethias Theater Hasselt aan met zijn Roy Orbison Story.

Roy Orbison scoorde zijn grootste successen begin de jaren zestig toen 22 (!) van zijn nummers in de Billboard Top 40 terug te vinden waren.

‘Only The Lonely’, ‘Crying’ en ‘Pretty Woman’ zijn nog altijd wereldhits. Midden jaren tachtig vertoefde Roy Orbison een poosje in de luwte van de muziekwereld. Zijn nummer ‘In Dreams’, dat door filmmaker David Lynch werd opgepikt voor de soundtrack van ‘Blue Velvet’, bracht daar verandering in. Spijtig genoeg overleed hij midden in zijn langverwachte comebacktour, net toen hij op pad begon te gaan met de superband The Traveling Wilburys.

“The Big O” is niet zo makkelijk te imiteren. Uiterlijk ben je er snel: zwarte kledij, zwart haar en een donkere zonnebril. Qua stem is het een ander paar mouwen. Roy Orbison had een zeer specifieke, diepe stem, ergens tussen een tenor en bariton, wat hem de bijnaam “The Caruso of Rock” opleverde.

Barry Steele is wereldwijd bekend als één van de beste Roy Orbison-tributezangers. Hij ziet er niet alleen uit als “The Big O”, hij klinkt ook helemaal als deze legende. Met de steun van vrienden en familie werkte Barry Steele aan zijn tribute: hij verdiepte zich volledig in de muziek en de magie van The Big O. Samen met de getalenteerde Barney Williams toerde hij de wereld rond: Nieuw-Zeeland, Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Ierland, Denemarken… In de VS trad hij op voor de zoon van Roy Orbison en deed hij een duet met Bill Dees, de cowriter van heel wat Roy Orbison-songs.

Barry Steele legt de lat hoog en wil de songs brengen zoals ze origineel werden uitgevoerd! Zoals hij zelf zegt: “Roy Orbison was één van de grootste zangers ter wereld, ik moet hem alle eer aandoen.”

Vrijdag 29 november 2019 treedt hij dus terug op in België, in Ethias Theater Hasselt.

Kaarten kosten 25, 35 en 40 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 29.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Roy Orbison Story" wordt georganiseerd door Spich bvba