Afficher ce site en français | View this website in English

Weihnachtsfest der Volksmusik

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Weihnachtsfest der Volksmusik maakt in december opnieuw een kersttournee langs de mooiste theaterzalen van Nederland en komt voor het eerst ook naar België. Ethias Theater Hasselt valt de eer van het eerste Belgische optreden te beurt.

Een geweldig programma is samengesteld waarbij kerst een enorm feest der herkenning zal worden! Vanuit je comfortabele theaterstoel geniet je 3 uur lang van een prachtige kerstshow. In een schitterend kerstdecor stelt radio- en televisiepresentator Wijbrand van der Sande jouw favoriete artiesten voor. Zij zingen voor jou de mooiste kerstliederen uit de Alpenlanden afgewisseld met hun eigen repertoire.

Onder anderen Stefan Mross – presentator van ‘Immer wieder Sonntags’, één van de populairste en meest geliefde muziekprogramma’s van de Duitse televisie – komt mee kerst vieren. Hij brengt zijn beroemde kerstprogramma én zijn trompet mee.

Voor de ultieme kersfsfeer ben je bij Die Stimmen der Berge aan het goede adres. De voormalige leden van de Regensburger Domspatzen en finalisten van de Grand Prix der Volksmusik weten als geen ander hoe kerst muzikaal moet klinken.

Het Zillertal in Tirol is beroemd om zijn kerstsfeer en de manier waarop ze daar kerst vieren. Vandaar dat de mannen van Zillertal Pur het traditionele ‘Anklöpfen’ komen laten horen. Je zal versteld staan, want zo heb je hen nog nooit gehoord!

Een nieuwe ster in deze muziekbranche is Melanie Payer. Haar carrière gaat momenteel als een raket in Duitsland en Oostenrijk. Ze was in alle grote televisieshows al te gast en in december 2018 komt ze met jou kerst vieren in het theater. Laat je verrassen door Melanie.

Zoals je de grote shows van de Duitse televisie kent, zo is ook Weihnachtsfest der Volksmusik. Een prachtig gala voor jong en oud!

Kaarten kosten 43,25 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 22.12.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Weihnachtsfest der Volksmusik" wordt georganiseerd door NTK