Afficher ce site en français | View this website in English

Rhythm of the Dance The Christmas Show

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Geniet van een vernieuwd fantastisch spektakel, van een avond vol opzwepende dans en muziek.

Wie zich bij ‘Rhythm of the Dance’ geen voorstelling kan maken, moet zich zeker laten overtuigen! Want deze zeer succesvolle show trok in de afgelopen 17 jaar al meer dan 12 miljoen toeschouwers uit 51 verschillende landen, verdeeld over vier continenten.

‘Rhythm of the Dance’ is een dynamische Ierse dansshow met veel kostuumwisselingen, getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare danser(es)s(en).

Laat je in vervoering brengen door de dansers en danseressen – voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows aangevuld met live musici en vocalisten.

In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten – met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar – op spectaculaire wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans voor het voetlicht! Meeslepend. Weergaloos. Ervaar de wervelende show, geheel in kerstsfeer, om je te warmen in de donkere dagen van het jaar.

Kaarten kosten 34,50 en 39,50 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 30.12.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Rhythm of the Dance - The Christmas Show" wordt georganiseerd door Proact