Afficher ce site en français | View this website in English

Immer wieder Sonntags Unterwegs

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Stefan Mross presenteert: Immer wieder Sonntags

Immer wieder Sonntags is al 23 jaar een van de meest geliefde muziekprogramma’s op de Duitse televisie. Sinds 1995 komen de grote sterren van de Schlager en Volksmusik iedere zondagochtend in de zomermaanden LIVE om 10 uur ‘s morgens bij vele miljoenen kijkers thuis op de buis wanneer presentator Stefan Mross zijn show opent met de bekende titelmelodie. Tel daar vervolgens het bekende geel-blauwe decor bij op, de bloemen, planten en het uitbundige publiek. Het is een opperbeste “Stimmung” en heerlijke televisie.

Tournee

In de wintermaanden en het vroege voorjaar kunnen de fans van ‘Immer wieder Sonntags’ hun hart ophalen bij de tournee die jaarlijks meer dan 70 Duitse steden bezoekt: ‘Immer wieder Sonntags unterwegs’. Het is de succesvolste en langstlopende tournee van Duitsland en staat ieder jaar opnieuw garant voor uitverkochte zalen.

Eindelijk ook in Vlaanderen

Na letterlijk een aantal jaren netwerken is het organisator House Of Entertainment eindelijk gelukt. ‘Immer wieder Sonntags unterwegs’ komt op bezoek bij de Vlaamse fans. Stefan Mross zelf brengt voor deze editie in Hasselt niet alleen het bekende Immer wieder Sonntags-decor, maar ook geweldige artiesten mee.

Schlagericoon Patrick Lindner viert zijn 30-jarig bühnejubileum en wil dit graag met zijn Vlaamse fans vieren bij ‘Immer wieder Sonntags unterwegs’.

Uit het Zillertal komen die Zillertaler Haderlumpen, ondertussen vaste gasten van de live-televisieshow en absolute “Stimmung”-makers.

En wat dacht je van Andreas Hastreiter? Hij begon zijn carrière bij ‘Immer wieder Sonntags’ toen hij na wekenlang optreden de titel ‘Musikantenkönig’ won. En natuurlijk neemt hij zijn Steirische harmonika mee.

Anna-Carina Woitschack deed mee aan ‘Deutschland sucht das Supertalent’, de Duitse variant van Idols, en gooide daar hoge ogen. Pas toen ze de Schlagermuziek koos, brak ze definitief door. Tegenwoordig mag ze zich de partner noemen van Stefan Mross.

En oh ja… zoals de live-uitzendingen van ‘Immer wieder Sonntags’ steeds weer vol verrassingen zitten, zo zal ook ‘Immer wieder Sonntags unterwegs’ méér dan verrassend én een feest der herkenning zijn. Het is een eenmalige kans om deze unieke en geliefde tournee dicht bij huis zelf mee te maken.

Aanvang: 20.00 uur
Pauze: 21.15 uur
Einde: 23.00 uur

Kaarten kosten 38, 48 en 58 euro
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 14.03.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Immer wieder Sonntags - Unterwegs" wordt georganiseerd door House Of Entertainment