Afficher ce site en français | View this website in English

Helmut Lotti Soul Classics in Symphony Tour

Helmut Lotti in november en december 2018 doorheen België met zijn Soul Classics in Symphony Tour

Het concert op 15 december in Capitole Gent is helemaal uitverkocht, maar niet getreurd, je kan Helmut Lotti nog bewonderen op 29 december in Ethias Theater Hasselt. Wegens het grote succes van deze tournee werd ook een extra concert aangekondigd dat plaatsvindt op 26 december 2018 in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

Wie zo lang niet kan wachten, kan binnenkort terecht bij VTM. Helmut Lotti is immers één van de juryleden van het nieuwe seizoen van The Voice Senior.

Maar dat is nog niet alles! Binnenkort, op 16 december, zal Helmut Lotti tevens op Eén (VRT) te bewonderen zijn! Die dag wordt namelijk de special rond ‘Helmut Lotti – Soul Classics in Symphony’ uitgezonden. De beelden werden opgenomen in een magistrale spiegeltent! Kortom, een niet te missen afspraak voor alle Helmut Lotti-fans!

Tien jaar na ‘Time To Swing’ is de comeback van Belgiës grootste zanger ooit helemaal een feit. Op 3 augustus lanceerde Helmut Lotti met enige trots zijn nieuwste single ‘My Girl’. Op 28 september volgde de full-cd ‘Soul Classics in Symphony’, die meteen goed was voor een gouden plaat en 3 weken nummer 1 in de Ultratop. En in november en december zal Helmut Lotti doorheen het land toeren.

‘Soul Classics In Symphony’, het nieuwste conceptalbum van de geboren Gentenaar Helmut Lotti, sluit tien jaar na ‘Time To Swing’ naadloos aan bij een weergaloze succes-saga die in 1995 begon met ‘Helmut Lotti Goes Classic’.

Helmut bewijst eens te meer zijn talent voor het zingen van melodieuze, romantische muziek, maar toont ook goede smaak voor vurige classic soul met zijn versie van ‘My Girl’. Deze song, geschreven door de legendarische Smokey Robinson en Ronnie White, is een van de mijlpalen van Motown en dé evergreen bij uitstek van The Temptations, die er met frontzanger David Ruffin in 1964 hun eerste USA Billboard nummer 1-hit mee scoorden.

Kaarten kosten 55, 66 en 77 euro voor de show in Ethias Theater Hasselt, 50, 55, 65, 75 en 80 euro voor de show in Capitole Gent.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 29.12.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

za 15.12.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

uitverkocht

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Helmut Lotti - Soul Classics in Symphony Tour" wordt georganiseerd door Gracia Live