Afficher ce site en français | View this website in English

Helene Die Helene Fischer Tribute-Show

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Tribute aan Helene Fischer

Helene Fischer is in de Duitssprekende landen dé stralende ster aan het schlagerpopfirmament. Duizenden fans vullen de grote muziekarena’s en stadions wanneer deze uitmuntende musicalactrice er komt optreden. Haar songs zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen keer over de toonbank gegaan. In België kwam zij nog niet vaak, maar dankzij HELENE – Die HELENE FISCHER TRIBUTE-SHOW kan je ook bij ons een showavond meebeleven die helemaal aan deze Duitse schlagerkoningin gewijd is.

“Een show die zelfs Helene Fischer van haar sokken blaast”, verwoordde de Duitse zender SWR het.

Daarvoor zorgt Laura Heinz, een professionele musicalzangeres die met haar glasheldere en krachtige stem de Helene Fischer-songs met evenveel gevoel en kunde vertolkt als het origineel. Zelfs de grootste fans van de échte Helene Fischer lieten zich in het verleden al misleiden. Het mag dus geen verbazing wekken dat Heinz al meermaals met deze show schitterde in Duitsland. Haar podiumperformance is een doorslag van deze die de échte schlagerster op de bühne brengt. Niet te verwonderen als je weet dat Heinz zoals ook Helene Fischer via de musical geleerd hebben hoe het publiek te bespelen.

Tijdens de Tribute wordt Laura Heinz begeleid door een zevenkoppige live-band die voor een levensechte “Helene Fischer-sound” zorgt. Ook dit zevental, met keyboard, gitaar, bas, slagwerk en blazersectie, is professioneel geschoold. Twee backgroundzangeressen en een danser en danseressen zorgen voor een perfecte HELENE-belevenis.

Kortom, HELENE is een op en top professioneel geheel en een gelegenheid om te ontdekken waarom de Helene Fischer-sound zulke hoge toppen scheert. Laat je gaan en droom of dans live weg op de klanken van Fischers grootste hits met “HELENE – Die HELENE FISCHER TRIBUTE-SHOW”.

Kaarten kosten 39,50, 49,50 en 54,50 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 16.06.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Helene - Die Helene Fischer Tribute-Show" wordt georganiseerd door Concert Events