Afficher ce site en français | View this website in English

Vrienden voor het Leven Tour 2017

Dit evenement is afgelopen.

Christoff, Lindsay, Frans Bauer en Laura Lynn samen op het podium

Na het succes van de Vrienden voor het Leven Tour 2016 met Jan Smit, Lindsay en De Romeo’s tekenen opnieuw 4 absolute topartiesten present voor de editie van 2017. Niemand minder dan Lindsay, Christoff, Laura Lynn én Frans Bauer zullen samen op het podium staan.

Christoff en Lindsay zijn broer en zus en delen wel vaker het podium, maar ook Frans Bauer en Laura Lynn hebben een speciale band. In 2008 verscheen het album ‘Duetten’, waarvoor ze samen 11 nummers opnamen. De cd leverde goud op en de combinatie van een Nederlandse zanger met een Vlaamse zangeres bleek een schot in de roos. “Ons publiek is in wezen hetzelfde. Wij zingen voor onze fans, of die nu rijk of arm zijn, oud of jong, man of vrouw. Maakt niet uit. En ik vind dat een heel mooi raakvlak”, gaf Frans Bauer toen al aan.

Net dat raakvlak is ook de basis voor het succes van de Vrienden voor het Leven Tour. Christoff, Lindsay, Frans Bauer en Laura Lynn: allen delen ze dezelfde passie voor muziek van eigen bodem en dragen ze hun publiek een warm hart toe. Deze artiesten willen iedereen die een concertticket koopt een fantastische avond bezorgen.

Allemaal zullen ze hun grootste solohits meebrengen, maar ongetwijfeld zullen ook de duetten aan bod komen in de show. En wie weet ontstaan er nog wel nieuwe, onverwachte combinaties eens ze live op het podium staan!

Kaarten kosten 38, 48 en 58 euro.

Kalender

za 04.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Theater

In onze andere zalen

za 14.10.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Vrienden voor het Leven - Tour 2017" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment