Afficher ce site en français | View this website in English

Riverdance The 21st Anniversary Production

Dit evenement is afgelopen.

The original, the best

Al meer dan 21 jaar is er niets dat de energie, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance evenaart. Riverdance begon zijn reis in 1994 als pauze-act van het Eurovisie Songfestival, geproduceerd voor televisie door Moya Doherty. Dit opwindende en innovatieve dansstuk van zeven minuten werd vervolgens door Doherty met componist Bill Whelan en regisseur John McColgan uitgebouwd tot een avondvullende voorstelling.

Na de première van Riverdance – The Show in 1995 in Dublin volgden niet minder dan 11.500 voorstellingen voor meer dan 25 miljoen toeschouwers in 515 steden in 47 landen verspreid over de 6 continenten.

The 21st Anniversary Production is een nieuwe productie die een heel nieuwe generatie Ierse dansers brengt van wie velen nog niet eens geboren waren toen Riverdance in 1995 in Dublin in première ging. Oude en nieuwe fans zullen niet alleen genieten van de vertrouwde elementen, maar worden ook op sleeptouw genomen en betoverd door de vele toevoegingen in de show, waaronder een groep van uitsluitend vrouwelijke en bijzonder dynamische en talentrijke muzikanten.

Kaarten kosten 55, 65 en 75 euro.

Kalender

wo 04.10.2017 - 20:00 uur

Ethias Theater

In onze andere zalen

do 05.10.2017 - 20:00 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Riverdance - The 21st Anniversary Production" wordt georganiseerd door MB Presents