Afficher ce site en français | View this website in English

Jacky Lafon Zo dankbaar

Dit evenement is afgelopen.

De voorstelling op 15 oktober in Hasselt is om organisatorische redenen geannuleerd

Tele Ticket Service neemt persoonlijk met de ticketbestellers voor Hasselt contact op betreffende de terugbetaling van de gekochte kaarten.

50-jarige jubileumshow

Jacky Lafon staat in 2017 maar liefst 50 jaar op de planken en dat moet gevierd worden! Ze maakt van 2017 een feestjaar en trekt met een theatershow doorheen Vlaanderen. Ze viert niet alleen, maar neemt 3 gastvedettes mee. Niemand minder dan Daisy Thys, Patrick Onzia en Andrei Lugovski zullen aan haar zijde staan.

We garanderen dat dit een onvergetelijk spektakel wordt vol humor, zang en dans. Een echte sfeermaker voor het oudere theaterpubliek.

Jacky Lafon is vertrouwd met het genre varieté. Ze werkte jaren geleden samen met iconen Gaston & Leo en Yvonne Verbeeck. Daar leerde ze de knepen van het vak. Ze produceert, regisseert en schrijft al jarenlang haar immens populaire zomershows in Blankenberge. Met Jacky krijg je jarenlange ervaring en kwaliteit in huis. Iets wat niet alleen werd opgemerkt door het publiek, maar ook door de pers.

Duurtijd: 2 × 60min

Cast: Jacky Lafon, Patrick Onzia, Daisy Thys en Andrei Lugovski
Regie: Jacky Lafon

Kaarten voor de voorstelling in Gent kosten 23, 29 en (Golden Circle) 49 euro.

Kalender

zo 15.10.2017 - 15:00 uur

Ethias Theater

In onze andere zalen

zo 12.11.2017 - 14:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Jacky Lafon - Zo dankbaar" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters