Afficher ce site en français | View this website in English

Brasschaatse Huisvrouwen Komedie met internationale gast Ronn Moss

Dit evenement is afgelopen.

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. Vijf ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit te hebben waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. Het begon vrij onschuldig met een onbekende spreker die een lezing kwam geven over de helende kracht van geraniumolie. Het ging echter steeds in stijgende lijn, want de ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere.

Vanavond is het de beurt aan Octavia Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want haar mystery guest, daar kan geen enkele ‘vriendin’ aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties, die gaan van Prins Laurent tot Brad Pitt (nu hij weg is van Angelina, zoekt hij het geluk misschien in Brasschaat?).

En dan komt het moment suprême… En wat blijkt, Octavia heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss). De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?

Een heerlijke komedie van Het Prethuis

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt, elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker niet wanneer een internationale ster hun pad kruist.

Het Prethuis is bijzonder trots je deze komedie te kunnen voorstellen. Niet in het minst natuurlijk omdat ze voor deze glamoureuze komedie van Jeroen Maes niemand minder dan Ronn Moss hebben kunnen strikken. Hij was meteen bereid en zeer enthousiast om in dit avontuur mee te stappen. Hij is in elk geval goed omringd door een Vlaamse TOP-cast die bestaat uit Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Kader Gurbuz, Katrien Debecker, Martine De Jager en Guillaume Devos.

Kaarten kosten 22, 28 en 32 euro.

Kalender

zo 01.10.2017 - 15:00 uur

Ethias Theater

In onze andere zalen

zo 15.10.2017 - 15:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Brasschaatse Huisvrouwen - Komedie met internationale gast Ronn Moss" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters