Afficher ce site en français | View this website in English

Natalia In My Blood Summer Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender
Met BELANGRIJK BERICHT voor de bezoekers uit Oost- en West-Vlaanderen

Waar 2015 nog als voorbereiding gold met de releases van de hitsingles ‘Smoking Gun’ en ‘You Are So Beautiful’, wordt 2016 het jaar van de bevestiging voor Natalia. Ze is terug van weggeweest: als coach in The Voice, deel uitmakend van Ladies of Soul op 19 februari in het Sportpaleis, met een nieuw album en met een nieuwe spetterende zomertour!

Haar nieuwe album ‘In My Blood’, dat eind april verscheen, is een popalbum met een heel klein beetje soul en scheurende gitaren, verklapte Natalia nog voor de release. Het geeft alles weer waar ze echt voor staat… Muziek stroomt als bloed door Natalia’s aderen. Performen voor haar fans is de ultieme adrenaline-rush voor deze popster, “she was simply born to do this”. Haar live meemaken is dan ook een absolute must.

Je komt Natalia deze zomer tegen op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Bij de start van de herfst zorgt ze ook voor een mooie nazomer met live-concerten op 23 september in Ethias Theater Hasselt, op 24 september in Capitole Gent en op 30 september in Stadsschouwburg Antwerpen. Zorg dat je erbij bent, reserveer nu al je plaatsen!

Kaarten kosten 23, 33 en 43 euro.

Kalender

vr 23.09.2016 - 20:00 uur

Ethias Theater

In onze andere zalen

za 24.09.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

vr 30.09.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Natalia - In My Blood Summer Tour" wordt georganiseerd door PSE-Belgium