Afficher ce site en français | View this website in English

Günther Neefs & Swingband

De voorstelling in Hasselt is geannuleerd. Ticketbestellers ontvangen meer informatie over de terugbetaling.

In de theatershow ‘Special Request’ grijpen Günther Neefs & Swingband terug naar Günthers grote liefde: de swing. De warmste stem van Vlaanderen neemt je mee op een stijlvolle muzikale reis met meer dan 20 stevige standards en tijdloze ballads van blanke en zwarte stemmen uit diverse genres. Geniet met ons van onweerstaanbare evergreens! 
 
Alles in de muziek keert terug. De betere songs zijn eigenlijk nooit weg geweest. In deze theatershow wordt zelfs het origineel overtroffen! Genieten is de boodschap, maar met stijl!
 
Keuzes worden gemaakt door Vlaanderens bekendste koppen. Niet alleen collega’s-muzikanten maar ook Günthers vrienden uit de wereld van de televisie, de sport en de literatuur hebben hun zegje. Een gevatte Rob Vanoudenhoven en een schalkse Bart Peeters leiden ons bijvoorbeeld naar pakkende evergreens die zelfs de jeugd niet onberoerd laten. Mooie verhalen, verrassende anekdotes in een theatershow ondersteund door mooie sfeerbeelden.
 
Günther zal worden bijgestaan door een band die is samengesteld volgens de swingbandtraditie: een schitterende trompet, een krachtige trombone, een swingende sax en een stomende ritmesectie. Topproducers tekenen voor frisse arrangementen.

Kaarten kosten 28 euro.

Kalender

zo 23.04.2017 - 15:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Ethias Theater

geannuleerd

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

zo 30.04.2017 - 15:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Capitole Gent

in verkoop

Sherpa

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Günther Neefs & Swingband" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters