Afficher ce site en français | View this website in English

Dana Winner Puur

Met als gasten in Gent: Sioen, Johannes en Cliff van KIA

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Exclusieve PUUR-concerten

Wat een topvrouw is Dana Winner toch. Met haar gouden stem en de teller op meer dan 2,5 miljoen verkochte cd’s, is Dana Winner één van de populairste zangeressen in Vlaanderen. In 1989 scoorde ze haar eerste hit met een cover van de Carpenters-klassieker ‘Op het dak van de wereld’. Sindsdien is de trein niet meer gestopt. Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1-hits, zoals ‘De oude man en de zee’ en ‘Westenwind’, zijn het bewijs van een bloeiende carrière die intussen al meer dan 25 jaar aanhoudt.

Dana’s unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerd liedjesrepertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent buiten de grenzen van België. Dana Winner dook de afgelopen jaren regelmatig de hitparades binnen in Zuid-Afrika, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden.

Na haar opvallende passage in het programma ‘Liefde voor Muziek’, waar ze jong én oud ontroerde en kippenvel bezorgde, heeft Dana Winner een prachtig nieuw album klaar: ‘PUUR’. De liedjes waarmee ze tv-kijkend Vlaanderen verbaasde, zoals ‘Weer verder gaan’, ‘Een zee vol dromen’ en haar doorleefde versie van ‘One Moment In Time’, ontbreken uiteraard niet op dit album! Naast deze hits vertolkt Dana op ‘PUUR’ ook nog een waaier aan fantastische nieuwe liedjes die voor haar gemaakt werden door de beste tekstschrijvers en componisten uit Vlaanderen en Nederland.

Met de aangrijpende songs uit dit album, aangevuld met haar grootste klassiekers, met een aantal pakkende liedjes uit haar rijkgevulde repertoire én met een handvol verrassende covers toert ze dit najaar, begeleid door haar XXL-band o.l.v. Erik Vlasblom, langs 4 prachtige concertzalen: Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent, Kursaal Oostende en Stadsschouwburg Antwerpen.

Kaarten kosten 32, 40 en 48 euro.

Kalender

za 24.09.2016 - 20:00 uur

Ethias Theater

In onze andere zalen

vr 14.10.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

vr 11.11.2016 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Sherpa

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Dana Winner - Puur" wordt georganiseerd door Star Events