Afficher ce site en français | View this website in English

25 jaar Christoff

Christoff zette 2016 feestelijk in door zijn 4de MIA te winnen. Daarmee was meteen het startschot gegeven voor 25 jaar Christoff. Vlaanderens populairste zanger heeft al zo’n 300.000 verkochte albums op zijn palmares en brengt in de zomer een gloednieuw studioalbum uit. Daarmee zal hij uitgebreid in het land gaan toeren.

Als kers op de taart brengt hij in het najaar 3 grote ’25 jaar Christoff’-concerten, waaronder één op zaterdag 15 oktober in Ethias Theater Hasselt. Tijdens dit concert blikt Christoff terug op de ontelbare successen uit zijn al zo rijk gevulde carrière en zal hij ook voor de nodige muzikale verrassingen zorgen. Mee dankzij de vele grote meezinghits wordt dit ’25 jaar Christoff’-concert zonder twijfel het feest van het jaar.

Kaarten kosten 37,5, 47,50 en 57,50 euro.
Belangrijk bericht: door een wijziging bij Tele Ticket Service worden de tickets pas een viertal weken voor het evenement verzonden!

Kalender

Tele Ticket Service is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"25 jaar Christoff" wordt georganiseerd door 2Build