Afficher ce site en français | View this website in English

Christoff 25 jaar

Christoff zette 2016 feestelijk in door zijn 4de MIA te winnen. Daarmee was meteen het startschot gegeven voor 25 jaar Christoff. Vlaanderens populairste zanger heeft al zo’n 300.000 verkochte albums op zijn palmares en bracht begin juli zijn gloednieuwe studioalbum ‘Hou me vast’ uit.

Na een uitgebreide zomertournee zet hij in het najaar de kers op de taart met driegrote ’25 jaar Christoff’-concerten, waarvan er één plaatsvindt op zaterdag 15 oktober in Ethias Theater Hasselt. Tijdens dit concert blikt Christoff terug op de ontelbare successen uit zijn al zo rijkgevulde carrière en zal hij ook voor de nodige muzikale verrassingen zorgen. Mee dankzij de vele grote meezinghits wordt dit ’25 jaar Christoff’-concert zonder twijfel het feest van het jaar.

Kaarten kosten 37,5, 47,50 en 57,50 euro.

Belangrijk bericht: door een wijziging bij Tele Ticket Service worden de tickets pas een viertal weken voor het evenement verzonden!

Tele Ticket Service is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Christoff - 25 jaar" wordt georganiseerd door 2Build