Afficher ce site en français | View this website in English

VTMKZOOM Circus

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Het VTMKZOOM Circus is terug ! Met ook dit jaar weer een niet te missen show boordevol ongelooflijk grappige acts en adembenemend stoere stunts. Het wordt een dag met gelach, gedans en gegoochel.

Wat mag je verwachten?

Alle kinderen en ouders worden ontvangen in een fantastisch circus waar je zelf aan de slag kan als circusartiest, waar onze goochelaars je verwonderen en waar je je met het hele gezien krom zal lachen.

Daarna start de grote VTMKZOOM Circus-show met de VTMKZOOM Kaztaars Bab, Olga en Nathan. Zij hebben de leukste artiesten uitgenodigd om samen met de kinderen van de ene in de andere verbazing te vallen. We kunnen alvast verklappen dat er een echte vuurspuwer zal zijn, een grote groep acrobaten, twee indrukwekkende goochelaars, stunts van BMX’ers én optredens van Jens, Leeloo & Jasmine van The Voice Kids!

De VTMKZOOM Kaztaars zorgen voor een uur van ooooh’s en aaaah’s terwijl ze samen met de kinderen tussen iedere act een dansje aanleren.

Ontdek het VTMKZOOM Circus op 16 mei in Ethias Theater Hasselt.

Kalender

ma 16.05.2016 - 13:30 uur

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"VTMKZOOM Circus" wordt georganiseerd door Medialaan