Afficher ce site en français | View this website in English

Jacques Vermeire Veel vijven en zessen

Dit evenement is afgelopen.

Bericht i.v.m. de show op zaterdag 26 maart
Dit evenement gaat door zoals gepland
Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Dé verrassing van de première van ‘‪Veel Vijven en Zessen’ in Capitole Gent: Jacques Vermeire had voor de aanwezigen een verrassing in petto door plots als DDT, de populaire garagist uit FC De Kampioenen, op het podium te verschijnen.

Enkele reacties van bezoekers:
“Lang geleden dat ik in een zaal zat met zoveel lachende en schaterende mensen om me heen.”
“Wat een podiumbeest, die man.”
“Mijn kaken doen er nog zeer van.”

De nieuwe en zesde zaalshow van de held van de lach

Ha-ho-hilarisch! Drie jaar na 5 voor 12 draait Jacques Vermeire verder door en gaat ‘Veel vijven en zessen’, zijn zesde en nieuwe zaalshow, in feestelijke première, ditmaal in Gent, in de Capitole, en wel op zaterdag 3 oktober (met een avant-première de dag voordien). En de oerkomiek maakt er een heuse tournee met XL-shows in jouw buurt van. Jacques doet namelijk ook elk van onze theaters aan.

Een vreugdedansje is op zijn plaats! Want, jazeker, Fonske Verzele beleeft opnieuw hilarische familieavonturen en Kevin Vermeulen heeft nog maar eens een nieuwe vriend. Maar tegelijk is alles nieuw in ‘Veel vijven en zessen’, de grappen en ook tal van typetjes. Gili de la Tirette zet iedereen op het verkeerde been en Dimitri Keerbergen beleeft een climax op iets dat verdraaid veel weg heeft van Tomorrowland. Wablief?! Tomorrowland!? Jazeker, het icoon van de Vlaamse lach is als een onstuimige ster op de dansvloer. Hij danst. En danst! En danst! En de zaal … gaat spontaan in polonaise. Een polonaise op Tomorrowland? Alleen Jacques Vermeire klaart die klus! Met de glimlach. Met de schaterlach. Met de bulderlach. Een komiek op het toppunt van zijn kunnen.
 
Maak deel uit van dat nieuwe avondvullende plezier met Jacques Vermeire en reserveer snel je plaatsen.

Gewone tickets

23, 27 en 30 euro.

Kampioenentickets

55 euro.

Een komiek zien zweten. Backstage. In de pauze van de voorstelling. Met het Kampioenenticket kan het.

Een zeer beperkt aantal van de beste plaatsen wordt voorbehouden voor de Kampioenen onder de fans. Zij krijgen de gelegenheid om in de pauze backstage te komen en een glaasje cava te drinken met de Kampioen van de komieken. Jacques Vermeire zal zitten nahijgen van het eerste deel en moet zich nog omkleden voor het tweede deel. Maar hij maakt ook tijd voor zijn grootste fans. Want, o ja, hadden we dat nog niet gezegd? Per twee Kampioenentickets krijgen je een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ‘5 voor 12’, de dvd van de vorige zaalshow.

Kalender

za 31.10.2015 - 20:15 uur

Ethias Theater

za 26.03.2016 - 20:15 uur

Ethias Theater

In onze andere zalen

vr 02.10.2015 - 20:15 uur

Capitole Gent

za 03.10.2015 - 20:15 uur

Capitole Gent

za 21.11.2015 - 20:15 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

za 30.01.2016 - 20:15 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Jacques Vermeire - Veel vijven en zessen" wordt georganiseerd door Koekstraat bvba