Afficher ce site en français | View this website in English

Isabelle Beernaert Under My Skin

Dit evenement is afgelopen.

Extra voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen op 25 februari

update 08.10.15

De populaire Belgische choreografe Isabelle Beernaert brengt met ‘Under My Skin’ haar zesde avondvullende theaterproductie. Isabelle Beernaert is enorm geliefd bij het publiek en bewijst dat steeds opnieuw met haar innemende choreografieën die ze maakt voor het televisieprogramma So You Think You Can Dance.

Isabelle Beernaert is niet bang om emoties te tonen en zich aan het publiek te laten zien in alle openheid, met de passie en hartstocht die daarbij komt kijken. Dat is de kracht van haar ontroerende en aangrijpende choreografieën in de nieuwe theaterproductie ‘Under My Skin’.

‘Under My Skin’ gaat over iets ‘hogers’ – iets dat ons hele wezen in de ban houdt – een roep die we moeten volgen, omdat dit aanwakkert wat altijd al in ons aanwezig was. In het verlangen zetten we onszelf op het spel. Dat maakt verlangen spannend, want wie zichzelf op het spel zet, kan zichzelf ook kwijtraken. Dat wat we onderhuids voelen, wordt tastbaar in ‘Under My Skin’. Een duizend woorden kunnen niet beschrijven wat je diep vanbinnen voelt.

Keer op keer weet Isabelle Beernaert te verrassen met haar muziekkeuze. Zoals altijd neemt Isabelle je mee op een muzikale reis doorheen verschillende genres. Voor ‘Under My Skin ‘ kiest ze ook voor muziek van filmgrootmeesters als Yann Tiersen, Ennio Morricone, Nathan Lanier, Abel Korzeniowski, Max Richter … en Ludovico Einaudi.

Sinds 2011 brengt Isabelle Beernaert ieder seizoen een unieke dansvoorstelling naar de theaters. Het begon als een wens om haar choreografieën van So You Think You Can Dance te bundelen in een avondvullend programma en het Belgisch publiek een totaalbeeld te geven van Isabelle Beernaert als choreograaf. Al snel bleek hoe populair haar choreografieën zijn, nadat de eerste tournee in korte tijd volledig uitverkocht was. Inmiddels heeft Beernaert vijf succesvolle theaterproducties op haar naam staan.

Tickets van 22,90 tot 38,90 euro.

Kalender

vr 18.12.2015 - 20:00 uur

Ethias Theater

In onze andere zalen

za 19.12.2015 - 20:00 uur

Capitole Gent

zo 20.12.2015 - 15:00 uur

Capitole Gent

zo 14.02.2016 - 16:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

do 25.02.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Isabelle Beernaert - Under My Skin" wordt georganiseerd door Music Hall